O nama

Sanovnik.info je veb portal za sve one koji uživaju u magiji snova – za one koji često snivaju i veruju da snovi otkrivaju tajne koje su sakrivene duboko u podsvesti.

Ovde možete da nađete više od 10.000 abecedno kategoriziranih snova i interesantnih činjenica o snovima, a sve preko prijateljskog i preglednog interfejsa.

Ovo je pravo mesto za sve one koji žele da znaju što im snovi zapravo govore. Snovi povezuju telo i dušu, podsvesno i svesno, i upravo ih iz tog razloga mnogi smatraju izrazito važnim i mističnim.

Ako naučite da pamtite snove, njihovo značenje i interpretacija daće vam bolji uvid u životne evente – lične i poslovne odnose, želje, strahove i generalne životne situacije.

Iz razloga što su snovi tako individualni i što predstavljaju skrivene osećaje koje svi imamo, ova veb stranica želi da pomogne time što će vam objasniti osnovne ideje. Nadamo se da će stranica uspeti da pomogne svima koji misle da im podsvest nešto poručuje kroz snove.

Sanovnik.info je idealno mesto za ugodan početak dana i mesto na kojem će svaki posetitelj dobiti mogućnost da nauči osnovne informacije o sebi lično. Pomoći ćemo vam da se razumete bolje i naučite da tumačite vašu podsvest.